Een ziel en een vleugje glamour

Een ziel en een vleugje glamour

Sober & Sjiek in Rhoon is echt een bijzonder adres voor interieur en woonadvies op maat. Ook hun nieuwe locatie is wederom in een authentiek pand waar je kunt binnenstappen voor woonaccessoires tot een complete inrichting voor een stoer, sober en sjiek interieur.

De gigantische grote stalen deuren afgewerkt met veel glas zorgen voor veel lichtinval op de nieuwe locatie van Sober en Sjiek op de Slotsedijk 199. Buiten krijg je al een impressie van de stijl van deze sfeervolle beleving van interieur. Een collectie van mooie geurkaarsen, schitterende koffietafelboeken, overzees antiek wordt afgewisseld met stoere meubels, prachtige verlichting en opvallende items ondermeer uit de collectie van Eric Kuster. Eigenlijk vind je hier alles voor een landelijk, modern en stijlvol interieur met een vleugje glamour.

Sober & Sjiek Projecten

Het team van Sober & Sjiek heeft zichtbaar hard gewerkt om dit bijzondere concept in hun nieuwe showroom met uiteenlopende woonstijlen te mixen en te matchen tot 

één geheel. "Natuurlijk zijn er verschillende opstellingen met volledig aangeklede woonbelevingen. Banken, tafels, lampen, kussens en stoffen worden veelal ton sur ton bijeen gebracht en rijkelijk aangevuld met robuuste accessoires van oude materialen zoals houten zuilen, vazen, potten en kruiken. Deze belangrijke accessoires brengen als het ware de ziel in het interieur.” Door het indrukwekkende assortiment hebben ze echt alles in huis om zelfs woonprojecten te realiseren en bestaat de mogelijkheid om een appartement, winkel, woonhuis of andere ruimte naar wens turn-key op te leveren.

Inspiratie & Sfeer

De unieke combinatie van verschillende woonstijlen zorgt voor een indrukwekkende klantenkring die zich in de afgelopen tien jaar razendsnel heeft uitgebreid. Het team van Sober & Sjiek richt zich nu meer dan ooit op projecten maar vanaf donderdag t/m zaterdag is deze showroom gewoon open voor iedereen. Kom lekker inspiratie opdoen of vind hier je ultieme woonaccessoires voor jouw huis.

Sober & Sjiek
Slotsedijk 199 Rhoon
010 5069137
www.soberensjiek.nl

Uit de editie van

oktober 2017

Herfst