Holistische huidverbetering

Holistische huidverbetering

Aqua Mare Skin & Laser Clinics is gespecialiseerd in huidverbetering, laserontharing anti-aging, ancebehandeling en endermologie. Een team van geaccrediteerde huidtherapeuten, artsen en bekwame schoonheidsspecialisten stellen naar wens behandelplannen op voor het beste resultaat. 

In de omgeving van Rotterdam heeft Aqua Mare Skin & Laser Clinics een sfeervolle locatie in Rhoon waar diverse medische en cosmetische behandelingen worden uitgevoerd. In Hillegersberg ligt de focus van deze kliniek voor huidtherapie voornamelijk op anti-aging met geavanceerde apparatuur waarbij de downtime na de behandelingen nihil is. In Rotterdam Zuid zijn de wensen veelal weer anders en Aqua Mare weet vanwege hun expertise uitstekend behandelingen aan te bieden voor elk huidtype en zijn ook gespecialiseerd in Oedeem therapie.

Team van huidtherapeuten en vakspecialisten

Oprichter Ria Zee heeft haar sporen in dit vakgebied ruimschoots verdiend, het is dan ook geweldig dat alle kennis en ervaring die zij in de afgelopen decennia heeft opgedaan kan doorgeven aan haar team van vakspecialisten. Jarenlang heeft zij zich met veel toewijding ingezet om haar vakgebied naar een hoger niveau te tillen. In haar klinieken is dat merkbaar. Vooral omdat haar team geselecteerd wordt op diezelfde passie voor het vak. “Als huidtherapeut is het volgen van trainingen en het doorleren een vereiste zodat je altijd de nieuwste technieken kan toepassen in de praktijk. In dit vakgebied blijf je altijd in ontwikkeling en zeker bij Aqua Mare want wij staan bekend om onze professionaliteit, de innovatieve behandelmethodes en het ongelofelijke resultaat dat wij kunnen bereiken.” 

Holistische huidverbetering

“Het belangrijkste vind ik nog steeds dat wij holistisch werken waarbij er gekeken wordt naar het geheel. Elk huidprobleem wordt onder begeleiding aangepakt en verbeterd. Deze methode waarbij we verschillende behandelingen aanbieden met effectieve apparatuur wordt helemaal afgestemd op de client of patiënt. Hierdoor is het beoogde resultaat ook het beste resultaat. Zelfs is het geven van advies over voeding en supplement onderdeel geworden van onze aanpak.  Wij vinden het belangrijk dat eenieder zich happy voelt in zijn of haar eigen vel.” Op een gezonde manier mooi ouder worden, dat wil toch iedereen. 

www.aquamare.nl 

Uit de editie van

september 2017

Herfst