Hebberigmakende sieraden

Hebberigmakende sieraden

De exclusieve, handgemaakte sieraden van Soy completeren elke outfit, of je nu naar je werk gaat, de kids van school haalt of een heerlijk avondje uit.

 

Uit de hand gelopen hobby

Enthousiast vertelt Daniëlla vertelt dat Soy eigenlijk een uit de hand gelopen, tikje therapeutische, maar vooral creatieve hobby is. Toen ze vier jaar geleden begon, sloeg het zo goed aan dat ze haar sparkling sieraden via social media is gaan verkopen, want dat werkt tegenwoordig het best. Naast Soy is ze met haar man en dochter druk bezig in hun nieuwe Italiaanse Haagse restaurant Sgroppino (zie blz.   ).

 

‘Ik ben’

De inspiratie van haar Ibiza-stijl sieraden krijgt ze online en uit magazines. Daniëlla gebruikt voor haar hebberigmakende oorbellen, armbanden, ringen en kettingen onder andere Swarovski en DQ nikkelvrij metaal, want daar kan iedereen tegen. De afkorting DQ (designer quality) is een keurmerk, waarmee het verschil in kwaliteit duidelijk wordt gemaakt.  DQ staat voor een hoogstaande Europese kwaliteit. De Soy sieraden zijn in verschillende platings verkrijgbaar zoals goud, zilver, rosé en koper. De Spaanse naam Soy betekent ‘ik ben’. Leuk om te weten dat al haar sieraden een bepaalde naam hebben zoals Soy Dulce en Soy Felice. Dus kijk maar snel op haar Instagram of Facebook om deze pareltjes te bestellen.

 

Soy

Instagram en Facebook: SoyOntwerp

Uit de editie van

juli 2019

Zomer