Thuiskomen Bij Grand Salon

Thuiskomen Bij Grand Salon

THUISKOMEN BIJ GRAND SALON 

 

Na een fantastische zomer met veel zon, zee en zwemplezier zijn enigszins droge haren bijna een zekerheid. Hoe kunt u lekker nagenieten zonder zorgen over die droge lokken? Ons team staat klaar om met een topgamma van elixers en ultra-hydraterende behandelingen de haren een heerlijke boost te geven.

 

Met de herfst in aantocht bent u wellicht toe aan een prachtige herfsttint. Kleuren die de haren meteen een rijke, diepe glans geven... dat hoort immers ook bij de herfst. Uiteraard volgens de laatste trends.

 

De meeste grote modehuizen zorgen voor een zeer kleurrijk najaar. Maar wat gebeurt er op haarmode gebied? Iedere keer dat we backstage staan bij modereportages en de catwalk shows verzorgen, dompelen we ons onder in de nieuwste trends van het seizoen. Die delen we natuurlijk met liefde met onze clientèle in de salon. Let wel... trend of niet, jouw persoonlijkheid, beroep en lifestyle zijn altijd ons uitgangspunt voor de perfecte persoonlijke look.

 

Trots tot op het bot

Ik ben zó trots op ons topteam… ze weten iedere vernieuwing en trend feilloos te mixen met de authentieke ambachtelijke waarden van ons beroep: klassieke look met een edge! Zij zijn voor mij de sterren van de salon. Ze voelen de behoeften van onze klanten aan en ontdekken samen met de klant welke kant ze opgaan. En ja, daar hoort vervolgens een helder advies bij.

 

Een van onze kanjers zit al 25 jaar in het vak. Haar vaktechnische kwaliteit is buitengewoon, maar ze is vooral enorm gedreven, altijd klaar is voor vernieuwing en laat zich inspireren door de beste Europese-en Amerikaanse trainers. Dat is toch geweldig! Een team wordt veelzijdig als je daarbij óók jonge, frisse, talentvolle, gepassioneerde mensen hebt, die de béste training hebben genoten op de academie en intern getraind worden. Ik prijs me gelukkig. 

 

Wie zijn de cliënten bij Grand Salon? 

Bij ons zijn drie generaties te gast. Wat ze gemeen hebben is de drang naar kwaliteit.

Het ene moment knippen we een prachtig, klassiek herenkapsel bij een zakenman en vervolgens geven we een jonge man een edgy look waardoor zijn ultra-hippe kleding nóg beter tot z'n recht komt.

 

Tegelijkertijd kijk je in de salon en zie je een elegante dame binnen komen die haar leeftijd én haar grijze haren omarmt. Op dat moment ligt de focus op het verfraaien van het grijze haar: we geven het haar een natuurlijke helderheid en een klassieke coupe – maar wél met een moderne visie. De IT-Girl die hélemaal op de hoogte is van high fashion trends? Die wil vaak een signature colour. We zoeken samen of het een ombre, balayage of conouring: dat doet haar modehart sneller kloppen.

 

Uiteraard adviseren we iedere klant om het haar zo mooi en gezond mogelijk te houden. Klanten leren over dé must-have producten om weerbarstige haar te temmen. De kleur die hen een jeugdige uitstraling geeft. De mooiste manier om fijn en kwetsbaar haar tóch lang te maken met haarverlenging, of om dun lang haar juist wat dikker te maken.

 

We zijn bekend in modeland en het filmfestival in Cannes. Onlangs verzorgden we nog een prachtige covershoot met nachtegaal Romy Monteiro, en werkten we mee aan een coutureshow in het Vondelpark in Amsterdam. Zijn we trots? Ja. Maar… onze klanten zijn de échte ambassadeurs. Voor hen doen we wat we doen.  

 

 

Uit de editie van

oktober 2018

Herfst