GRAND SALON Maitres de Coiffure

GRAND SALON Maitres de Coiffure

Pal aan het begin van het nieuwe mode seizoen spraken we artistiek

Directeur Hedwich Vigelandzoon.

Wat heeft hij de afgelopen maanden/ weken meegemaakt, en wat staat hem te wachten in dit najaar. We weten dat hedwich altijd een agenda vol mooie shows, bijzondere klanten, fotoshoots en events heeft, dus we zijn nieuwsgierig! 

 

Zo heeft hij de volledig uitverkochte expositie van christian dior, designer of dreams in londen bezocht. “150 Jaar dior liet hem mijmeren over de verloren tijd van de vele ontwerpers voor dit prachtige modehuis. De creaties van john galliano, gianfranco ferre spraken hem in het bijzonder aan. De manier waarop de expositie in londen was ingericht is wel echt de bom. Feestzalen, een nagemaakt atelier, de hoeveelheid creaties. Aan niks ontbrak het. Voor zijn vak als artistiek directeur en chef de cabine op modeshows geeft hem dit altijd weer zoveel inspiratie om haar creaties te bedenken die een mix zijn van vervlogen tijden en ultra modern in het nu. Hij is op een creativiteitswolk weer terug gevlogen naar nederland.”
Het is ongelofelijk mooi om met ons team samen met de kunsthal telkens weer een look en feel te mogen creeeren. Deze keer bij de opening van de expositie van ontwerper icoon thierry mugler die op 12 oktober opent.
Ik ben natuurlijk benieuwd welke muze mugler kiest om mee te nemen naar nederlan Natuurlijk hou ik jullie hiervan op de hoogte.

De realiteit in de salon is dat wij veel clienten binnen krijgen die na de zomer met hun delen droog en beschadigd haar te hebben door de vele zonne uren die we hebben gehad in de afgelopen maanden. Wij weten als geen ander hoe wij je mooie bos haren weer weelderig mooi kunnen maken met onze top lijn en keuzes in elixers en hydraterende haarmaskers. Ons team vertelt er graag alles over bij een bezoek aan de salon. 
En dan kan het nazomeren beginnen! De doffe haarkleuren laten we achter ons en we reizen nu naar een mooie elegante look met natuurlijke nuances. Een verfijnde balayage, een hippe ombre, een coole ice grey look of smokey blond look stemmen we graag met je af bij ontvangst. Het is zo verfrissend je look weer eens anders te laten zijn. We zien onze klanten dan weer met nieuwe energie de salon verlaten. Wij nodigen je van harte uit om eens opnieuw naar jezelf te kijken samen met ons team.

En voor diegene die al prachtig glanzend en verzorgd haar heeft, maar het wellicht aan de dunne kant vindt hebben we goed nieuws! Kwetsbaar haar is vaak poreus en extreem fijn qua structuur. Wij bieden een veilige djarling haarvermeerderings methode aan. Zonder het haar te beschadigen zorgen we voor deze haarvermeerdering. Nogmaals; wij begrijpen alle wensen rondom haar en een mooie elegante en fashionable look.
We verzorgen dit graag met jou en horen je wensen. Wij creeeren de mogelijkheden! Wanneer stap je bij ons binnen?”
Kortom kom langs bij grandsalon en beleef het gevoel van welbehagen.


WIJNHAVEN 15
ROTTERDAM
010-4120906
WWW.GRANDSALON.NL
 

Uit de editie van

september 2019

Herfst