Echt Hollands vakmanschap

Echt Hollands vakmanschap

In bijna ieder woonprogramma en/of woonmagazine kom je ze tegen, de mooie industriële stalen taats-, scharnier of schuifdeuren. Of je nu een landelijk, modern, stoer of sober interieur hebt, de Retrosteel deuren van Retrodeuren.nl zijn stuk voor stuk echte eyecatchers en passen in ieder interieur.

Retrosteel deuren

Hier in Zoetermeer maken ze deze prachtige stalen deuren op maat voor ieder budget. Omdat alles klantspecifiek gefabriceerd wordt in hun atelier zijn er legio mogelijkheden om je eigen eyecatcher te configureren met één van hun adviseurs. Denk bijvoorbeeld eens aan een stalen deur gevuld met authentieke wagondelen, privacy- of rookglas, brons effect of een retro used look. Ze hebben er bewust voor gekozen om echte stalen deuren te fabriceren welke zeer slank van profiel zijn en toch imposant.

Jan Rutten, directeur, geeft aan dat het van groot belang is voor de klant om het atelier te bezoeken bij aanschaf van stalen deuren. Je koopt immers niet elke dag nieuwe deuren en deze moeten wel van toegevoegde waarde zijn aan je dagelijks woongenot en werkomgeving. Stalen deuren zijn niet alleen mooi en functioneel in huis maar zijn ook praktisch in bedrijfsruimtes en geven een bedrijf een chique uitstraling.

Alle deuren zijn zelf te monteren maar uiteraard staat er ook een professioneel montageteam tot je beschikking. De garantie van 15 jaar is uitzonderlijk uniek en geeft maar weer aan waar Retrodeuren.nl voor staat.

Nog even hun USP’s op een rijtje:

"Real Steel"

Maatwerk

Hollands vakmanschap

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Unieke 15 jaar garantie

Voorzien van hoogwaardige poedercoating

Echt de mooiste deuren van Nederland.

 

Vintage deuren, tafels en banken

Naast de exclusieve stalen deuren verkopen ze ook geweldige, in hoogte verstelbare, tafels en zitbanken van authentiek Iep of tropisch hardhout. Deze zijn er in diverse afmetingen en het hout is door wind, water en erosie gevormd. De onderstellen zijn gemaakt van oude stalen machineonderdelen en geven een stoer uiterlijk.

Naast het importeurschap van vintage schuifdeursystemen maakt Retrodeuren.nl ook houten schuifdeuren. Deze deuren van goed gedroogd vuren hout zijn voorzien van een anti kromtrek insert. Iedere, stoere steigerhouten deur is uniek, heeft niet altijd dezelfde kleur, maar wel een rustige en neutrale uitstraling, zodat het met andere materialen te combineren is. De deur beitsen en voorzien van een prachtige handgreep zal de deur helemaal afmaken.

 

Retrodeuren.nl
Koperstraat 19, Zoetermeer
T 088 123 1800
www.retrodeuren.nl
Instagram: retrodeuren.nl
Facebook: retrodeuren.nl

Uit de editie van

september 2019

Herfst