Donna Donna

Donna Donna

Stoer & Chique

 

 

En of het begin september feest was in de mooiste en gezelligste kledingwinkel van Rhoon. Want Donna Donna bestaat alweer 20 jaar. En daar zijn Simone van Driel en haar team super trots op. 

 

Simone vertelt dat ze dankbaar is voor haar grote, vaste klantengroep en haar fijne team. Vanwege het porseleinen jubileum was het tijd voor een feestje met een Italiaanse Barista die de lekkerste kopjes koffie maakte en hun trouwe klanten kregen een mooi cadeau bij aankoop. Na drie keer te zijn verhuisd, heeft Donna Donna haar plek aan de Werkersdijk 1 gevonden. Ze is ook heel blij met de nieuwe merken Gustav, Alix the Label en het Spaanse schoenenmerk Wonders die hun bestaande collectie met o.a. Malene Birger, Drykorn, Mos Mosh, Alchemist, Penn&Ink en JC Sophie complementeren.

Rode draad

Of je nu op zoek bent naar een zakelijke outfit of voor in je vrije tijd, bij Donna Donna slaag je altijd. Het komende seizoen is de luipaardprint de rode draad in de collectie en kan je niet om rood, oker geel en flessen groen heen. Het belooft een kleurrijke najaar en winter te worden. Kijk maar op hun Facebook DonnaDonnaexclusive voor heel veel inspiratie en ga snel langs voor een heerlijk kopje koffie en een nieuwe garderobe.

 

Donna Donna Exclusive

Werkersdijk 1, Rhoon

T 010 506 0377

 

Uit de editie van

oktober 2018

Herfst