Max watch service

 Max watch service

We introduceren een nieuwe begrip :

Cosmetic Watch Repair 

Exclusieve horloges en auto’s hebben veel met elkaar gemeen.

U wilt te allen tijde dat uw bolide er tiptop uitziet en goed functioneert, zodat u er goed mee voor de dag kunt komen en er zonder mankementen in kunt rijden.

Hetzelfde geldt voor uw kostbare en dierbare horloge, ook deze heeft onderhoud nodig en moet als nieuw om de pols zijn, het is echter ook een gebruiksvoorwerp met alle gevolgen van dien.
Optische schade is dan ook niet te vermijden. Er ontstaan door het dragen krassen, schaven en deukjes; het gebeurt vanzelf.

Voor het verwijderen hiervan komt u al snel bij de merkdealer terecht met lange wachttijden en bijbehorend meestal pittige rekeningen.

Inwendig onderhoud is ook nodig voor het nauwkeurig functioneren van uw tijdmachine, niets is vervelender dan een uurwerk dat steeds voor- of achterloopt.

Ons team, met jaren lange ervaring met verschillende topmerken, kan deze cosmetische behandelingen en  onderhoud voor u verzorgen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende prijsopgave, kom dan langs met uw horloge.
De koffie staat klaar!

Onze partner Maxgoud al jaren een begrip in Rotterdam op dezelfde locatie is gespecialiseerd in in- en verkoop van (oud)goud.


Max Watch service by WatchLab 
Goudsesingel 46
3011KC Rotterdam

Uit de editie van

november 2019

Winter